Infrarød sauna

Infrarød sauna

Infrarød sauna
En infrarød sauna har ingen ovn som en traditionel sauna, men bliver opvarmet med infrarøde stråler. Saunaen bliver ikke varmere end 45-50 grader, hvilket gør at det er muligt at sidde i saunaen meget længere end i en normal sauna (35-40 min). Det betyder at den infrarøde varme trænger dybt ind i vævet (op til 4,5 cm ind i kroppen, I en traditionel sauna - max 1,5 cm ) og giver en lang række positive virkninger på kroppen.

I en infrarød sauna er det ikke unormalt at svede op til en hel liter på kun 30 min., hvoraf 80% består af vand og 20% består af affaldsstoffer. Når man anvender infrarøde saunaer foregår udskillelsen af miljøgifte primært via sveden, hvilket bl.a. aflaster lever og galdeblære, som typisk er overbelastede i forvejen. Dette er især tilfældet hos mennesker, der allerede er hårdt ramt af en eller flere lidelser, der kan relateres til ophobning af giftstoffer.

En infrarød sauna hjælper med at øge kroppens stofskifte og dermed forbrændingen.

En infrarød sauna forøger kropstemperaturen. Det resulterer i at infektioner hurtigere fortager sig og hjælper med at dræbe mikrobakterier og vira i kroppen.

Afgiftning af kroppen vil ofte også resultere i en smukkere hud, da huden er vores største udskilningsorgan for giftstoffer.
En infrarød sauna løsner spændte muskler og kan derfor hjælpe bl.a. på ryg– og nakkesmerter samt piskesmæld.

Regelmæssig behandling kan gavne ved en lang række lidelser, fx gigt, bindevævsbetændelse, eksem, vinterdepression, kronisk træthedssyndrom og meget mere....

Kontakt mig og bestil sauna-behanding

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om mine behandlinger og Magirays hudpleje.

Svitlana Mikkelsen
Beautystyle
Sydbakken 57
8462 Harlev J

www.beautystyle.dk